Ahlsell og Securitas signerer kontrakt. F.v. Lars Erik Finne, director M&A (Ahlsell), Knut Klefsås, salgssjef elektro region Øst (Ahlsell), Bjørn Lohne, teknisk direktør (Securitas), Arild Mejlbo avdelingssjef produkt (Securitas), Mats Syverstad KAM (Securitas), og Roy Tuhus, direktør retail (Securitas).

Securitas samarbeider med Ahlsell

Securitas har inngått en avtale med Ahlsell og vil være leverandør av sikkerhet til butikker og hovedkontor de neste seks årene. Samarbeidet innebærer også at Ahlsell vil levere kabel-, feste- og elektromateriell til Securitas.

Publisert

Ahlsell som er Nordens ledende distributør innen VVS, VA og Elektro har 45 butikker rundt om i landet, og Securitas vil levere en standardisert teknisk plattform på alarm, adgangskontroll og tv- og videoovervåkning. Securitas skal også levere varesikring som en del av denne avtale, og vil fra 1. kvartal 2019, overta alle alarmoverføringer samt manuelle tjenester på områdekontroll, kontroll og utrykning.

– Vi er svært fornøyd med at Ahlsell valgte Securitas. Dette er en spennende kunde for oss og sammen vil vi utvikle nye tjenester og muligheter, sier direktør for Retail i Securitas, Roy Tuhus.

Behov for standardiserte løsninger og tjenester innen sikkerhet

Administrasjonssjef i Ahlsell, Tor Yngve Melby, forteller at de i arbeidet med å etablere ny driftsmodell for butikkene har gjennomført vurderinger av tjenesteleveranser som butikkene har behov for.

– Alarm, adgangskontroll, varesikring og overvåkning er viktige leveranseområde for at vi skal ha en regulert tilgang på våre lokasjoner og sikre de verdier vi tilfører butikkene, sier Melby.

Ahlsell jobber med å standardisere leveranseområdene for å sikre en ensartet praksis knyttet til sikkerheten i butikkene. Melby forteller at sentralt i vurderingen av fremtidig sikkerhetsleverandør ble det gjort vurderinger på hvilken aktør som best kan jobbe sammen med Ahlsell for å få en leveransestandard på plass.

– Vi la vekt på kompetanse og bredde i leveransen, men forventer også «skreddersøm» der det er nødvendig. Vi har store forventninger til at Securitas evner å bistå oss i dette arbeidet, slik at vi kan sikre en ensartet leveransestruktur og god dynamikk med organisasjonen for å sikre oss på en riktig måte, avslutter Melby.

Sky-baserte løsninger

De tekniske leveransene i avtalen, er basert på en fremtidsrettet Sky-tjeneste struktur, og koblet opp mot Securitas operasjons sentral med døgnovervåkning. Securitas operasjonssentral er hjertet i alle våre leveranser, og alt av tjenester og leveranser koordineres via effektive applikasjoner, IT-infrastruktur og menneskene som jobber her.

Powered by Labrador CMS