Ahlsell vil optimere forsyningskjeden sin med hjelp av RELEX.

Ahlsell velger RELEX Solutions

Ahlsell har inngått samarbeid med RELEX Solutions for å integrere og automatisere planleggingen av forsyningskjeden.

Ahlsell er en av Nordens ledende distributører av materiell for VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr.

RELEX Solutions – ledende leverandør av optimeringsløsninger for retail – vil innledningsvis levere en løsning for prognostisering og vareforsyning av Ahlsells tre distribusjonssentre i Sverige, Norge og Finland. Videre vil løsningen implementeres i deres 240 butikker og en integrert løsning for deres totale vareforsyning tas i bruk. Den fleksible AI-baserte løsningen fra RELEX vil støtte Ahlsell i deres mål om å redusere lagernivåene og samtidig øke tilgjengeligheten.

I tillegg vil Ahlsell automatisere sine planleggingsprosesser og forbedre både omløpshastighet på beholdningene og nøyaktigheten i sin langsiktige planlegging.

Den nye løsningen, som inkluderer integrert styring av hele forsyningskjeden, vil øke automatiseringsgraden, muliggjøre for bedre langsiktig planlegging og gjøre det enklere å håndtere avvik og sesongvariasjoner. Ahlsell valgte å samarbeide med RELEX på grunn av leverandørens ekspertise innen optimert vareforsyning, analytiske og datadrevne kunnskaper, samt dokumentert track record med fornøyde kunder innen Ahlsells bransje.

– RELEX-teamet forstår virkelig våre behov og kommer til å støtte våre planleggingsprosesser i forsyningskjeden med beste praksis for prognoser og vareforsyning, sier Daniel Johansson, Logistics Manager i Ahlsell Sverige.

– RELEX gir oss en mer helhetlig tilnærming til planlegging, bruker data for å forbedre virksomheten og effektiviteten, og vi kan automatiserer manuelt arbeid og forbedrer vår evne til å videreutvikle og innovere, legger han til.

– Vi er svært glade for dette samarbeidet og for å jobbe sammen med Ahlsells ambisiøse og dyktige team, for å utnytte hele potensialet i deres forsyningskjede, . Ettersom Ahlsell forbedrer og automatiserer sine planleggingsprosesser, kommer de til å forbedre sin driftseffektivitet samtidig som de drar nytte av de mange mulighetene og fordelene med RELEX-løsningen, sier Joakim Hellmann, Sales Manager i RELEX Solutions. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS