Vibeke Amundsen er ansatt som ny Chief Operating Officer (COO) i Linas Matkasse Group.
Vibeke Amundsen er ansatt som ny Chief Operating Officer (COO) i Linas Matkasse Group.

Hun blir COO i Linas Matkasse-konsernet

Vibeke Amundsen er ansatt som ny Chief Operating Officer (COO) i Linas Matkasse Group. Fra og med januar 2021 vil hun være en del av gruppens nordiske lederteam. Dermed vil hun være ansvarlig for all produksjon og distribusjon i Norge og Sverige.

Publisert

Vibeke Amundsen har 27 års erfaring innen produksjon, distribusjon og Supply Chain Management. De siste ti årene har hun hatt lederroller på Vinmonopolet (Supply Chain Manager) og TINE BA (Director Warehouse Management). Her styrket hun selskapene gjennom operativ kvalitet, tilpasning av ny prosessteknologi, og ved å generelt ha bygget sterke organisasjoner.

– LMK-konsernets nylige suksess har i stor grad skyldtes operativ kvalitet. Vi har forbedret kvaliteten og effektiviteten på hvordan vi jobber. Fleksibilitet og kundens valg skal innarbeides enda bedre i leveringsmodellen vår. Vibekes oppgave blir å lede bedriftens neste paradigmeskifte. Jeg gleder meg til å høre hva kundene sier når vi forenkler opplevelsen av å lage mat hjemme ytterligere, sier Walker Kinman, CEO i Linas Matkasse Group.

Linas Matkasse Group ble etablert i 2008. Visjonen var å gjøre hverdagen enklere med varierte og inspirerende middager, levert helt hjem. I dag er selskapet den største leverandøren av matkasser i Norden.

Konsernet har virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, og opererer under merkevarene Godtlevert, Adams Matkasse, Linas Matkasse og Retnemt. I 2019 omsatte selskapet for 1,1 milliarder SEK og leverte 19,5 millioner middager.

Linas Matkasse Group har rundt 370 ansatte, og eies av en rekke investorer som ledes av Herkules Capital, Creandum, Acton Capital og selskapets grunnleggere.

Powered by Labrador CMS